Woningontruiming Plus en opkopen inboedel

Wij zijn allereerst een bedrijf in ontruimingen. Dat betekent wat inboedel opkopen betreft, dat wij dit alleen doen in combinatie met een ontruiming. Losse inboedels kopen wij niet op. 

Werkwijze

Hoe gaat dit dan in zijn werk? Als u ons benaderd heeft voor een ontruiming, plannen wij een afspraak met u in. We gaan altijd ter plekke kijken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voor de oplevering. Ook stellen we dan de waarde van de inboedel vast die achterblijft. De waarde van de inboedel brengen we in mindering op het bedrag dat we hebben vastgesteld voor de ontruiming. Zo ontstaat het netto offertebedrag.

Wij geven altijd marktconforme prijzen voor uw inboedel. Dit betekent dat u een goede prijs krijgt voor uw inboedel. Woningontruiming Plus hanteert daarnaast zeer gunstige tarieven, zodat wij u altijd een zeer scherpe prijs voor de ontruiming kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen ga dan naar het contactformulier of belt u 0640251401. Ook kunt u nog even kijken op onze pagina stappenplan.

Woningontruiming is al jaren een betrouwbare partner in ontruimingen en is u graag van dienst.

Wilt u weten of we ook in uw regio werkzaam zijn?  Dit kunt u zien op de pagina werkgebied

 

woningontruiming Plus