Veel gestelde vragen

Een woningontruiming maak je niet iedere dag mee. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u hier veel vragen over heeft. Hieronder staan de antwoorden op de vragen die het vaakst aan ons gesteld worden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Belt u dan gerust met 0640251401 of stel uw vraag via het contactformulier.

Woningontruiming inkoop inboedel

Wat kost de ontruiming?

Dit is de moeilijkste vraag omdat de prijs voor een woningontruiming van veel factoren afhankelijk is, zoals:

  • De vloerbedekking, is deze bijvoorbeeld gelijmd
  • De hoeveelheid restboedel die moet worden afgevoerd
  • De toegankelijkheid van de woning
  • Moeten er herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden
  • Eventuele aankoop restboedel
  • Enz.

Om de prijs te kunnen bepalen komen wij altijd ter plekke om de situatie vast te stellen. Vervolgens brengen wij gratis een vrijblijvende offerte uit. Voor meer informatie kunt u bellen met 0640251401 of mailen via het contactformulier.

Moet ik vooruit betalen?

Betaling geschiedt na oplevering. U ontvangt hiervoor van ons een factuur.

Moet ik zelf iets doen?

Bijna niets. De spullen die u zelf wilt hebben neemt u mee. Woningontruiming Plus doet de rest en kan zelfs in overleg voor u de woning opleveren aan de verhuurder of makelaar. U hoeft zelf niet bij de ontruiming aanwezig te zijn.

Op welke termijn kunt u beginnen?

In overleg met u stellen we de datum vast van de ontruiming. Ook een ontruiming op (zeer) korte termijn is voor ons geen probleem.

Kunnen jullie ook opleveren aan een woningbouwvereniging?

Wij kunnen de woning bezemschoon opleveren aan de woningbouwvereniging. Wij verrichten dan alle werkzaamheden die de woningbouwvereniging vereist. Ook kunnen wij bij de eindinspectie aanwezig zijn en de sleutel voor u inleveren. Handig als u ver van de te ontruimen woning vandaan woont!

Doen jullie ook verhuizingen?

Ja, bijvoorbeeld van eengezinswoning naar een aanleunwoning, of een kamer in een verzorgingshuis. Overige verhuizingen doet Woningontruiming Plus ook. Wij kunnen gratis verhuisdozen leveren voor bij een verhuizing, deze dozen moeten wel weer retour.

Kopen jullie ook inboedels op?

Wij kopen inboedels alleen op in combinatie met een woningontruiming. Voor meer informatie klik hier.