Reparaties door Woningontruiming Plus

Vaak komen er bij een ontruiming verschillende kleine gebreken naar voren, zoals bijvoorbeeld een gat in de muur of deur, een kapotte vensterbank of een barst in een raam.

Bij de voorinspectie moet de verhuurder duidelijk aangeven welke zaken u nog moet herstellen en ook per onderdeel aangeven welke kosten u moet betalen als u dit niet doet. Tussen de voorinspectie en de eindinspectie moet u de kans krijgen om de gebreken zelf op te lossen. Er is geen vaste regel over wat een redelijke termijn is, maar normaal gesproken is dit 1 á 2 weken.

Wij voeren regelmatig reparaties uit en hanteren hiervoor voordelige tarieven. De woningbouwverenigingen stellen vaak hoge bedragen vast als de reparaties door hen uitgevoerd worden. Als u de reparaties door ons laat uitvoeren in combinatie met een woningontruiming bent u een stuk voordeliger uit!

Woningontruiming Plus voert regelmatig dit soort klusjes uit, waardoor u weer snel de woning kunt verkopen of af kan melden bij de verhuurder.

De reparaties die woningontruiming Plus uitvoert zijn o.a.:

vloeren uitvlakken
stucwerk repareren
deuren afhangen
metselwerk
eventueel ramen vervangen
schilderen

Woningontruiming Plus is een veelzijdig bedrijf en werkt met vakmensen, die breed inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren en de woning weer netjes en volgens de eisen van de woningbouwvereniging opleveren. 

Voor een vrijblijvende offerte gaat u naar het contact formulier of belt u nummer 0640251401.

 

werkzaamheden