Woningontruiming

Er zijn veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Denk daarbij aan overlijden, scheiding of openbare verkoop. Veelal is de woning verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw woning nog plaats moet vinden.

Door onze ruime ervaring met boedel ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd moet worden.

Kwaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

Eén telefoontje en wij komen langs voor een vrijblijvende offerte.

Wanneer kunt u woningontruiming Plus gebruiken

  ✓ overlijden
  ✓ een verhuizing naar een verzorgingshuis
  ✓ verkoop van een huis
  ✓ faillissement
  ✓ emigratie
  ✓ samenwoning

Bent u emotioneel teveel betrokken bij het leeghalen van een huis, komen de familieleden er onderling niet uit of heeft u gewoon geen zin of tijd dan nemen wij u het ontruimen graag uit handen.

Woningontruiming Plus is het juiste adres voor o.a.:

Ontruiming van woningen en bedrijfspanden
Het bezemschoon opleveren
✓ Het verrichten van kleine reparaties bij verhuizing
✓ Het afvoeren of overnemen van inboedels bij woningontruiming

Heeft u een woning die binnenkort weer helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? En wilt u een woningontruiming van hoge kwaliteit voor een nette prijs. Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct 06 40251401.

woningontruiming plus