Vervuilde loods ontruiming –  woningontruiming Plus

Er zijn veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een loods. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Denk daarbij aan overlijden, scheiding of openbare verkoop. Veelal is de loods verkocht of de huur loopt door doordat ontruiming van uw loods nog plaats moet vinden.

Wij zijn al jaren werkzaam in bijna heel Nederland en door onze ruime ervaring met vervuilde loodsen ontruiming komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd moet worden.

Kwaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

U kunt ons bereiken via 06 40251401 of via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op en komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

 

vervuilde loods ontruiming

Wanneer kunt u woningontruiming Plus gebruiken:

✓ een verhuizing naar een verzorgingshuis
✓ overlijden familielid
✓ verkoop van een huis
✓ faillissement
✓ emigratie
✓ samenwoning

Bent u emotioneel teveel betrokken bij het leeghalen van een huis, komen de familieleden er onderling niet uit of heeft u gewoon geen zin of tijd dan nemen wij u het ontruimen graag uit handen.

Woningontruiming Plus is het juiste adres voor o.a.:

Ontruiming van woningen en bedrijfspanden
✓ Het bezemschoon opleveren
✓ Het verrichten van kleine reparaties bij verhuizing
✓ Het afvoeren of opkopen van inboedels bij woningontruiming

Heeft u een vervuilde loods die binnenkort weer helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? En wilt u een vervuilde loods ontruiming van hoge kwaliteit voor een nette prijs? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct 06 40251401.

Vervuilde loods ontruiming op maat

Geen loods ontruiming is hetzelfde. Voor een vervuilde loods ontruiming op maat bel 0640251401 of ga naar onze contactpagina.

Woningontruiming plus werkzaam in bijna heel Nederland